I morgon...

Åker vi till Varberg redan vid lunch. Pappa har ringt min mentor och det var helt okej att jag gick precis innan lunchen.

Så alltså har jag först tre lektioner i morgon i skolan och sen åker jag bussen hem till mamma och här kommer pappa och hämtar mig och syster. Ska bli riktigt roligt och jag lovar att ta en hel del kort.

Har precis packat allt så nu ska jag strax lägga mig  eftersom jag är riktigt trött. Usch det enda tråkiga med resan till Varberg är bilresan dit, jag tycker det är såååå tråkigt att sitta i en bil i lite mer än 5 timmar, men vi kommer säkert att behöva stanna med lillebror och så också. Hoppas det går bra i alla fall.

Under helgen ska vi träffa en hel del som vi inte träffat på två år eller mer.

 Lillebror<3

Kram

Varberg

I morgon åker vi till Varberg(utanför Göteborg) och stannar där under helgen. Har inte varit där sen förrförra sommaren så det ska bli riktigt roligt. Ska ta en hel del foton där, åhh jag längtar som bara den.  Det är också första gången vi åker dit tillsammans med lillebror också.

Står ännu en gång om oss i lokaltidningen, både gott on ont. På ena sidan står det om att vi vann Teknikåttan och på andra står det att vår skolan utsetts för hot, lite läskigt. Jag trivs faktiskt riktigt bra där, visst det är stökigt fast inte så mycket i min klass, mer i dom andra. Hoppas inte det blir värre.

Klockan sex i dag ska jag till tandläkaren, hoppas på att få reda på när tandställningen ska bort, jag har haft den i ett och ett halvt år nu och det var så länge som var tänkt. Hoppas, Hoppas att det blir snart. Jag vill självklart att mina tänder ska bli så fina som möjligt, men nu börjar jag tröttna på alla blåsor och så man får pågrund av just tandställningen.KramBåde roligt och tråkigt

I dag har jag haft en bra dag faktiskt,  lite trött bara men det var nog pågrund av vädret. Regnade under morgonen och lite senare var det molnigt. Men nu skiner solen.

Fick reda på soprovet i dag, fick MVG(alla rätt) men det var faktiskt ett ganska rätt prov tycker jag. Måste också skriva på min och två tills uppsats om vårat eget parti. Vi ska alltså göra ett eget partiprogram, det är faktiskt inte alls lätt om ni tror det. Bäst att vara allvarlig också eftersom att jag vill ha bra betyg, annars hade jag varit  oseriös.

Ska också mejla dom angående musikvideon eftersom jag inte kan vara med, åh jag vill ju vara med! Får väl hoppas på andra chanser.
Bilder från i går.

Kram

Måndag

Har inte gjort något speciellt i dag, ätit chicken kebab och tittat tv.Hm...

I dag under skolan så var det ett nummer som ringde mig 5 gånger, konstigt tyckte jag så jag lyssnade på Eurovoice.

Det är alltså ett produktionsbolag som vill ha med mig i en musikvideo eftersom dom hittat mig på Statist.se Dom tyckte tydligen att jag skulle passa in riktigt bra i tjejgänget där, med min tandställning och så. Lite roligt.

Saken är den att inspelning är typ på natten:O mellan måndag och tisdag och under båda dagtid. Tiderna är inte alls bra, så jag vet inte. Både för att jag har skola och annat också. Dock är det ingen känd artist(eller ingen som jag vet om) så jag vet inte.

Men jag vill SÅ gärna vara med eftersom jag älskar att stå framför kameran och bara tanken av att vara med i en musikvideo är väl inget man tackar nej till. Åhh det är såååå svårt, vet inte ens om jag får för mamma synd....

VI FÅR HOPPAS PÅ DET BÄSTA!


Kram

Just nu...

Är det Wipeout som gäller. Popcorn och cola också!

Har inga läxor eller prov att plugga till, SKÖNT!

  Syster

Kram

Mysig middag utomhus

I dag var det dags för vår första middag utomhus i år. Det har varit varmt hela dagen och även nu, så vi passade på helt enkelt.

Hade hoppas att jag skulle få gå hem till pappa och hälsa på lillebror och så, men dom var på kalas och har inte ringt mig än så det blir nog inget tyvärr.

Juste Wille(min kanin) var ute för första gången i dag, han gillade dett och hoppade runt en stund innan vi gick in igen.

 Wille
  Kycklingspett och potatis. Mysigt med lite ljus.
 Lillesyster
 A

Kram

Taylor Swift

Kom på att jag aldrig visade bilder på min nya mobil, så här kommer de.

I dag har jag suttit och lyssnat på Taylor Swift hela dagen nästan, älskar alla hennes låtar.

I går fick jag reda på att en av hennes låtar som heter Forever and Always handlar om när Joe Jonas(ur Jonasbrothers) ringde henne bara under 27sek och sa att han ville göra slut med henne.(dom var tsm under sommaren, men höll det hemligt). Tycker det var lite väl av Joe att bara ringa till henne och säga det. Därför var Taylor med i Ellen Show och berättade om hur hon inte tyckte det var bra och så(finns att se på youtube).

Hoppas att hon blir ännu mer känd här i Sverige, typ ingen verkar veta vem det är!?

  Jag lyssnar på Taylor Swifts-"You belong with me".

Kram

Sommar-Vår


Här är det riktigt varmt, sitter på balkongen i t-shirt och älskar det. Vilken underbar dag.

Men ändå kan man inte sluta tänka på Tim, som inte har länge kvar. Önskar att det gick att göra något. Hoppas i alla fall att du får det bra. Har läst din blogg sen jag designade den åt dig, jag tycker att du verkar vara en rolig och snäll12årig kille! Trodde inte att cancern skulle besegra dig!
Kram

Söndag

Sorry att jag inte uppdaterade i går, hela dagen var fullspeckad.

Först var det meningen att jag skulle på sminkkurs i Stinsen klockan 15, men eftersom en i klassen hade fått biljetter till en förpremiär av Coroline så ville jag följa med dit, vi fick helt enkelt avboka sminkkursen.

På förhandsvisningen av filmen hade vi riktigt roligt faktiskt. Blev lite snacka under filmen också.

Men innan filmen började trodde vi inte ens att vi skulle hinna eftersom vi fick gå llite omvägar, vi fick en liten rundtur i gamla stan och så även fast filmen visades på Skandia(drottninggatan).

Vi var 9 st som följde med från klassen och sen efter filmen åkte några av oss  hem igen.

När vi kom hem till Väsby igen så kom mamma och hämtade mig på stationen och vi åkte hem till kusinerna.

Vi åt även mat hos dom(kyckling) och tittade på Robinson. Haha alla blev nog riktigt glada när grabbpakten bröts i går. Sen kom vi inte hem för ens ganska sent så då hann jag inte skriva.Kram

Kvällen

Har haft riktigt mysigt bara med familjen i dag. Vi har ätit tacos,godis och titta tv.

I morgon har jag min sminkkurs, som jag fick i julklapp och det ska bli riktigt roligt. Kursen är 50min och jag hoppas jag får lära mig riktigt mycket.

Är fortfarande förkyld, inte roligt och jag hoppas det blir bättre.

  Vår bil som vi tävlade med i går. Vi vann designpriset så lllliiiittteee snygg måste den ändå vara!?

På bilen hade vi foton på alla i klassen, ni kanske ser vissa. Bilden på mig är på sidan som man ser bäst längst till höger, syns inte så bra.

Kram


Fredag

I dag hade vi matteprov och i går när jag satte mig ner för att plugga kunde jag inte alls koncentrera mig, vet inte varför men det bara va så.

Skippade träning med mamma i dag eftersom jag har en riktigt förskylning, vill inte bli ännu mer sjuk och behöva vara hemma från skolan så.

I kväll blir det förhoppningsvis tacos och sen Talang 2009. I år tycker jag faktiskt inte att det är nästan en enda som man har fastnat för under Talang och det är väl mindre roligt. Aja vi ser det i alla fall. Fast vi har tre filmer att se också.

  Älskar denna bild som bästa ASLI gjort till mig. Det är min modellbild, men hon har fixat den, titta tex på ögonen.

Ha en underbar fredag
Kram
Död baby försvunnen

Hittade DENNA artikel för en stund sen om att en död bebis är försvunnen.

Alltså har en baby försvunnit precis innan deras begravning och "tjuvarna" har även beslagtagit en container som stog lite längre bort från kyrkan! Hellt sjukt!! Varför går man ditt och kidnappar en död bebis som aldrig fick vakna upp ens. Tycker riktigt synd om föräldrarna och hur ska dom kunna hitta hans kropp?

Babyn heter Ville och föddes för tidigt för att överleva.

Tycker det är hemskt att några ens kan tänka tanken att kidnappa ett dött barn. Dessutom tycker jag det också är sjukt att så många småbarn ska få dö varje år och bland dom finns Antonia och Gabrielle och deras mamma Melissa, Antonia och Gabrielle föddes för tidigt för att "räknas" som barn enligt regeringen. Därför gjorde läkarna inprincip ingenting för att försöka rädda tvillingarna. Hade dom födds 2 dagar senare hade det varit annorlunda, de borde väl kunna försöka rädda dom små i alla fall.

Kram

Vi vann!

Tro mig eller inte men vi vann 1:a pris i regionsfinalen Teknik åttan 2009.

Dagen började med att vi tog tåget till uppsala för att sen gå 3 km. Vi snackade om hur vi skulle tävla och så.

När vi kom fram till Uppsala Universitet  så fick vi först info och sen började tävlingen direkt.

Först skulle vi tävla med vår bil, som snarare  såg ut som en husvagn. Tyvärr åkte vår bil inte ens en meter så vi fick inget poäng där, men vi fick i alla fall ett poäng för att den rörde lite på sig och att vi hade gjort en loggbok.

Alltså två poäng, inte så mycket men... Sen var det alltså dags att gå iväg för att göra frågesporten. Frågesporten gick ungefär ut som Vi i femman om ni sett det. Vi skulle välja tre stycken från klassen som skulle svara på frågorna och det gick riktigt bra. Vi gick vidare!

Sen var det lunch och vi fick en kycklingmacka och lite frukt och så. Gott för att vara gratismat.

Efter det var det dags för en till frågesport eftersom vi gick vidare och den vann vi också!!!

Så vi vann bland hela Upplandregionen av 200 klasser eller något sånt. Riktigt roligt.

Och här kommer det kanske bästa, vårt pris blev en RESA TILL TROLLHÄTTAN för att TÄVLA I RIKSFINALEN alltså ,mot klasser från hela Sverige. Ska bli riktigt roligt att åka dit med hela klassen. Hoppas vi kommer bra plats där också.

Juste vi fick dessutom en varsin biobiljett eftersom vi hade den snyggaste designen och 7500KR!

Så alltså den 19 maj och åker vi till Trollhättan för att tävla och umgås.

Bilder kommer senare.

Kram

Trött

Var i skolan till åtta för att jobba klart med vår himla bil, behöver jag säga att jag är mer är trött...

I morgon är det Uppsala hela dagen som gäller, ska tävla med bilen i Teknik Åttan, Hoppas det går bra för oss


Bilden säger allt

  Behöver jag säga mer än, jag älskar den:P

Kram

Spanskaprov

Spanskaprovet var faktiskt riktigt svårt för att vara vår spanska. Några konstiga ord och annat.

I morgon MÅSTE vi bli klara med våran bil på NO:n och vi har ganska mycket kvar. Hoppas i alla fall att vi blir klara, annars blir det lite pinsamt att komma dit till tävlingen.

Har lyssnat riktigt mycket på Taylor Swift´s musik i dag, Love it.

  Jag och lillebror julafton 2008.<3

KramSpanska hela kvällen

Har nu suttit och försökt plugga spanska, men det är faktiskt riktigt svårt att bara sitta där och läsa på textoch grammatik, jag vet inte hur man ska göra men jag ger oftast upp efter kanske fyrtiofem minuter eftersom det är så tråkigt. Jag vet att man måste göra det och jag brukar klara mig ganska bra.

Någon som har något tips kanske?<3 Skulle vara guldvärt!

  Mina första skor EVER!

Kram

Yey!

Nu har mamma kommit hem efter 10 dagar i NY(är RIKTIGT avis).

Vi fick en hel del fina presenter och jag älskar alla! Syster fick typ tusen Hannah Montana saker, eftersom hon typ älskar henne.

Det här fick jag av mamma(tagna med mobilkamera):

  Scrapbooking ska göra en liten överraskning till en person.

 Klassiker


Detta är det:
-Tre stycken läppglans(Max Factor)
-Ett nattlinne(Calvin Klein)
-Två jättefina tröjor(Calvin Klein)
-Två nagelack
-Två "gympapåsar"
-Min FAVORITPARFYM som jag verkligen älskar(DKNY apple)
- Scrapbookkit

PLUS


  Love them(Converse låga varianten)

Kram

Söndag

Fick nyss ett samtal från mamma och hon är på flygplatsen nu, som jag längtar tills i morgon. Fast tyvärr slutar jag inte för ens fyra i morgon, hade velat möta henne tidigare.

Har även fått låna hela Taylor Swifts skiva av kusinen, så nu ska jag lyssna såååååå mycket på den eftersom jag börjat gilla henne nu.

  Några bilder på mig som liten(tagen med mobilkamera)

Kram

Dålig uppdatering

Har haft fullt upp hela helgen så det är av den anledningen jag inte skrivit.

I fredags så:
Firade vi kusinen som fyllt 18 år
Jag gick efter det hem till Julia och träffade även Jonna och Fedde där.

Lördag:
Stog en HEL dag på A´s innebandycup(men ändå så visade min stegräknare bara 1800 steg?!) Jag och kusinerna stog och "arbetade" i lotteriet, jag vann även en innebandyklubba som syster fick eftersom jag inte spelar längre.

I dag(söndag):
Duscha
Vara med kompisen S
Byta Wille

I morgon:
KOMMER ÄNTLIGEN MAMMA HEM!!!!!!<3<3

  Jag i FL på balkongen, precis innan ett oväder

Kram


Favoritlåt just nu

Taylor Swift- Love story

 

Lyssna den är riktigt bra.<3

Kram

Love it!

Nu när jag har haft den i lite mer än ett dygn kan jag inte säga annat än: Jag älskar den! Den har superbra musikspelare och jag lyssnar väldigt mycket på musik. Tyvärr har den 3.2 megapixel kamera men den är inte såå bra, men det funkar(jag har ju ändå systemkameran).

Fick också med ett 8gb minne när jag köpte den så nu har jag laddat över ca 200 låtar och 150 bilder.

I kväll ska vi hem till morbror och fira kusiner som fyllde 18 i måndags, blir lite mat och så. Roligt.

 Favoritkudden

Favoritlåt just nu:
Love story- Taylor Swift<3

Kram

Ny mobil

I dag fick jag en ny mobil eftersom min gick sönder helt och hållet. Det fick bli en W715 Sony Ericsson.

Jag har haft Sony Ericsson på alla mina mobiler så det fick bli så på denna också.

Bild kommer i morgon.

Men här kan ni se om ni är riktigt nyfikna

Kram

Onsdag

Skolan i dag var ganska jobbig men slutet blev bra. Vi fick nämligen dansa streetdance på idrotten och det var riktigt roligt att göra det tillsammans hela klassen(tyckte jag i alla fall). Vår idrottslärare hade fixat en instruktör och hon lärde oss, vi han med ganska mycket(dansen till en hel låt).

Är hos mamma och fixar lite nu för att senare  gå hem till pappa  och vara där.

Snart kommer nog min älskade mobil gå sönder helt eftersom att nu har joysticken, batteriet och två knappar gått sönder(inte bra). Jag vill ha den här mobilen eftersom den har riktigt bra kamera och allt.<3Kram

Glöm också inte att gå in och rösta på mig här!
Alla som röstar får en länk och en valfri gratis design om man vill.<3 Det tar bara en minut så SNÄLLA.


Go´natt

Nu är det sängen som gäller.

Som ni kanske märkt gjorde jag i ordning en ny lite somrig design nu under kvällen. Har också hunnit fika m farmor och farfar, chattat och ätit mat.

Tills ett nytt inlägg kommer i morgon kan ni väl gå in här och bara rösta på mig som veckans blogg(jag är nummer 7). Jag skulle bli såååå glad och är redan glad på att jag kommit vidare till dom tio finalisterna. Dom som röstar får en länkning här och om man vill en gratis design av mig. Så rösta på!

Go´natt ännu en gång
Kram

 Saknar dig mamma<3 Fast du kommer ju hem om bara några dagar så:)

Tisdag

I går när jag skulle packa skolsakerna till i dag så trodde jag att det var måndag i dag fast det var det i går. Kändes så konstigt eftersom vi inte var i skolan då, hade t.o.m packat mina gympakläder(vi har gympa på måndagar).

I dag har varit en ganska jobbig dag i skolan, hade ont i huvudet och trött men det gick bra.

Ännu en bild på mig och syster.

Kram

Påskhelgen

Har varit hos kusinerna hela helgen och haft riktigt roligt. Vi har ätit god mat och kollat film/tv.

I dag ska jag och syster hem till pappa, fast det blir inte för ens ikväll.

Just nu är syster och ena kusinen på innebandycup och kommer väl hem strax.

Fick reda på min roll i våran musikal med klassen, vi ska göra musikalen Lucky Luke(hoppas den blir bra). Jag ska  spela en roll med namnet Balla Bella Flimsy, haha lite roligt namn.

  Bild på mig och syster från i går på kusinernas studsmatta.

Glad påsk!

Nu är det alltså påskafton och vi ska hem till kusinerna. Blir nog lite middag och så.

I går kväll fick vi varsitt påskägg med massor av godis.

  Mycket godis:P

Ps. Det blir iget nytt inlägg för ens måndag.

Ha en underbar påskafton
Kram

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Beatrice.

Skriv upp 5 saker som du ska göra under 2009:
- Åka utomlands med pappas sida av släkten
- Förbättra betygen
- Försöka få mer läsare till bloggen
- Ha mer tävlingar i bloggen(har redan en pågång som startar om några dagar)
- Fylla 15 år

Jag utmanar:
Jonna, Ottilia, Jennifer S, Jennifer  och alla andra som vill:)

Anta utmaningen såhär:
Skriv vem du har fått den ifrån och sen frågan. Svara sedan dina svar och utmana nya personer.

KramInga påsk-kärringar

Är det inte i dag som alla påsk-kärringar ska komma?

Här har det i alla fall inte kommit några, eller vi såg några stycken här utanför på gården, men inga kom och plinga på här.

I dag har vi som sagt haft gäster, vi fikade och pratade litegrann.

Nu till middag blev det kött och rosti, det var sådär eftersom jag inte är så förstjust i kött.

  Ännu en bild från när Asli lärde mig lite mer i photoshop.

Juste i kväll har vi hyrt Australia som vi ska titta på och äta lite godis. Har hört mycket bra om den. Har någon av er sätt den?

Kram


Skärtorsdag

Nu börjar det snart närma sig påskafton. Vi ska vara hos kusinerna under påsken.

Mitt rum är nu ordentligt städat och vi ska strax få gäster.

Hoppas inte att det kommer många påskkärringar i dag eftersom att vi i princip inte har något godis. Annars får vi väl lösa det på annat sätt.

  STÖKIGT värre:P

  Resultatet efter städningen, och ja jag har ett litet rum

  Kladdkaka bakad av mig

  Tråkigt väder, har regnat nästan hela kvällen.

Kram

Love and love

Wille<3

  Tyra<3

  Forever(L)

Och nej, om jag ska vara sann så bryr dom sig knappt om varandra, dom brukar bara titta som bara den på varandra. Wille tycker dock att Tyra är lite spännande, men Tyra ligger där och bara kollar på honom. Kanske tycker hon att han är lite mesig:P

Men jag ÄLSKAR dom i alla fall(L)

Kram

Äntligen

Nu har jag äntligen skrivit ner alla adresser och personliga hälsningar till alla som vann min tävling för någon vecka sen. Ledsen att det har tagit tid, men i morgon ska mamma lägga dom på posten.

I dag har jag också hjälpt mamma att städa, lärt mig lite mer i photoshop(tack asli<3), haft utvecklingssamtal, lagat kladdkaka och beställt tid till min sminkkurs på makeupstore(nästnästa helg).

Vad har ni gjort?

  Här är dom, väntar på att bli skickade till sina ägare:D

  Lite fixad bild, Kolla in ögonen(scary va?!:P)

Kram


Onsdag

På utvecklingssamtalet gick det väldigt bra. Fick mest god kritik och vi pratade i nästan en timme.

Efter utvecklingssamtalet åkte vi iväg till Stinsen Köpcentrum och åt god middag där. Jag tog en spaggetti carbonara, den var sådär.

Vi shoppade också lite småsaker, men det var mest mamma som shoppade inför hennes New York resa.

Nu ska jag städa lite och skriva några brev.

  <3

KramGood night mister Tom 

Nu är det snart dags för utvecklingssamtalet.

Kram

I dag

I dag ska jag göra detta:

-Städa rummet
-Utvecklingssamtal 16.00
-Fotografera lite utomhus
-Duscha
-Försöka lära mig lite mer photoshop.

 Bild på mig. Älskar den här bilden. Ska snart bli en tavla i rummet mitt.

Kram

Roligt

I dag har vi varit med kusinerna i princip hela dagen. Vi har haft riktigt roligt, först  bowlade vi till klockan 2, sen fikade vi där vid bowlingen och sen drog vi vidare hem tilll dom och tittade på film m.m.

I morgon är det som sagt utvecklingsamtal, ska faktiskt bli spännande även fast jag inte gillar känslan när man sitter där i ett litet rum med läraren och ens föräldrar och ska sitta och snacka om en själv.

Ska också försöka städa rummet i morgon.

   Love, love love

Kram

Tisdag

Nu ska vi strax åka iväg med kusinerna och bowla. Ska bli roligt.

I morgon har jag utvecklingssamtal, klockan fyra, även fast det är påsklov, kanske  mindre roligt. Fast det tar ju bara typ en halvtimme eller något.

På fredag ska jag vara med en kompis som jag inte träffat på evigheter, ska bli riktigt roligt.

  sötaste kusin, bild från pappas födelsedags firande.

Kram

Shopping

I dag har vi varit  i Kista centrum och shoppat lite. Med mig hem fick jag endast en engelsk bok(Goodnight mister Tom) men det räcker. Vi åt också riktigt god mat.

  Bild på mig från sexan(två år sen). När vi var på Gotland med klassen<3

God natt och KramMåndag

I dag händer nog inget speciellt, ska åka hem till kusinerna lite och sen eventuellt gå på bio.Skriv senare när vi är hemma igen.


 Mitt köp från igår.

Svart linne-Gina tricot-99kr
jeansleggings-Gina tricot-199kr

Kram


Min helg i bilder

Nu är helgen snart slut, fast det gör ju inte så mycket eftersom att vi är lediga hela veckan.

Här är bilder från helgen:

  Det har blivit en hel del mys med familg, mest lillebror  MIN FAVORITBILD just nu

  Vårbild på lillebror

  Det har  varit riktigt fint väder

  Jag har givit en tröja till lillebror, som jag sytt själv på syslöjden

  HÄRLIGT!!

Så nu är helgen slut. Bilder på det jag shoppat kommer strax:)

Kram

Lördag

I dag har vi varit och shoppat i Stinsen. Fikade lite och köpte två tunikor och ännu ett par jeansleggins(allt från Gina tricot).

I kväll ska vi hem till mamma och på lördag åker hon till NEW YORK, snacka om lyxigt, hade också velat följt med. Har såååå roliga och många minnen från när jag var med kusinerna i Florida i somras. Vi hade RIKTIGT roligt, även fast jag bara stannade i 10 dagar.

Bilder från Florida,TAMPA:Sheikra, som var det absolut bästa! Jag och kusinen åkte den flera gånger och ÄLSKADE den, först var jag riktigt rädd, men tillslut åkte vi. Det bästa minnet är när jag och kusinen sitter längst upp innan backen på bilden, den var 90 grader, behöver jag säga mer!? Fast det var riktigt roligt. När den stannade precis innan man åkte ner skrek jag och kusinen på svenska, hahaha ingen fatta. Vi hade så roligt och det finns inga ord för att förklara.

Kram

Go´natt

Nu är det sängen som gäller, har legat och kollat på Vid din sida. En riktigt bra film.

Kram


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Ottilia. Riktigt roligt och min första:)

4 favoritprogram:
Idol
The secret life of the american teenager
Greys Anatomy
Cityaktuten


4 saker som jag gjorde igår:
Bloggade
Var i skolan
Åt tacos
Chattade

4 saker som jag längtar till:
Utlandsresa med pappas sida av släkten i Augusti
Femton års födelsedagen(fyller år sist av alla typ, så vill att det ska vara nu)
Sommarlovet
Midsommar

4 favorit restauranger:
Valentinos(pizzeria)
McDonalds
Taco bar
Lindas(kebabställe)

4 saker på min önskelista just nu:
USAresa
Kryssning
Nytt objektiv
Kläder

4 personer jag utmanar:
Lollo
Jonna
Haidi
Terese

Såhär går utmaningen ut på:
Kopiera rubrikerna här från min blogg, skriv sedan att det är jag som har utmanat dig,och sen skriver du dina egna svar och utmanar andra inom bloggvärlden.

Kram


Solsken

Har precis kommit in efter att ha suttit några timmar ute på vår superstora balkong och busat med lillebror. Vi hade det riktigt mysigt och satt där i solskenet och det varma vädret.

I dag händer inget speciellt, ska nog fotografera litegrann.Kram


Fredagkväll

Har precis kommit in på mitt rum och datan efter en hel kväll med bus,tvtittande, tacos och skratt. Har haft riktigt roligt med lillebror och tagit många fina kort.

Nu sitter jag bara och chattar med A och hoppas att fler ska logga in... Kan inte gå och lägga min än, för jag är inte ett dugg trött faktiskt.

I morgon blir det lugnt, ska kanske fika hos farmor&farfar och titta robinsson.Kram


>PÅSKLOV<

Nu har jag äntligen PÅSKLOV och det är riktigt skönt, i dag sista dagen blev ganska flummig, fick riktigt mycket godis av våran svenska lärare(en hel påse var, väldigt SNÄLLT).

I dag är det hem till pappa igen som gäller. Ska nog mysa lite ikväll och titta på Talang 2009. Roligt att det börjar igen, har även gjort en liten present till lillebror på slöjden som jag hoppas han gillar:)

Under nästa vecka ska jag bara vara med lite kompisar och familjen. Troligen gå på bio och så... Jag (L) nya blixten

  Våååååårrrr

 Vårväder

Nu är det riktigt varmt där  ute på vår balkong, och termometern visar till och med 38grader, fast det stämmer självklart inte. Hahaha man hade kunnat önska det i alla fall.

Kram

Vatten Vatten Vatten

I dag har vi varit och shoppat. Först var vi på Media Markt och jag köpte en extern blixt! Jag verkligen älskar den, blir riktigt klara bilder. Efter det åkte  vi till IKEA och åt lite köttbullar och tittade runt lite. Mamma köpte lite småsaker.

Nu måste jag verkligen plugga och sen i morgon är det sista dagen innan påsklovet. Så skönt det ska bli(L)

Ps. Glöm inte att rösta på mig i inlägget under detta(L)

Kram


Yippie!

Jag har kommit vidare bland dom fyra bästa bloggarna hos Fia, det är tack vare alla er så TACK!! Nu ska alla alltså rösta på sin blogg igen, så ni får mer än gärna GÅ IN HÄR , alla som röstar på mig får en länkning i min blogg, när tävlingen är slut!

Så alltså GÅ IN HÄR och rösta på mig som är nummer 3! Sen när tävligen är avslutad kommer jag länka till alla som röstat, så rösta på!(L)

Ni är såååå underbara ni som röstat och ni som gör det nu också, önskar att jag kunde belöna er, men vet inte hur(L)

Kram på alla er underbara läsare, ni är verkligen underbara:)

   Såhär ser min ikon ut:)

Hoppas nu att allt fler röstar på mig i tävlingen, skulle bli riktigt glad och det betyder mkt för mig:)(L)

 

Dom som röstade var<3:

http://saraherself.blogg.se/

http://fridasjoblom.blogg.se/

http://trierer.blogg.se/

http://liketolive.blogg.se/

http://jannamattsson.blogg.se/

http://samajra.blogg.se/

http://sarahogbergs.blogg.se/

http://nostalgic.blogg.se/

http://ottilia.blogg.se/

http://majdanka.blogg.se/

http://misstessan82.blogg.se/

http://nakenkaktus.blogg.se/

http://kryckansblogg.blogg.se/

http://littlen.blogg.se/

http://mimmipimmi.blogg.se/

http://beabus87.blogg.se/

http://siikavuopiohanna.blogg.se/

http://sambotjejen.blogg.se/