Funderar på att börja blogga igen, men jag...

img_3656 (MMS)

Funderar på att börja blogga igen, men jag vet inte riktigt. Jag har jättemånga nya bilder som jag gärna skulle visa upp i bloggen, men sen är det skrivandet.. Har alltid gillat att skriva, även fast jag kanske inte är så duktig på just det.. Mamma är nu utomlands igen och jag saknar pappa.. Men imorgon kommer mamma hem i alla fall och min IPad kommer antingen imorgon eller på torsdag! Jag längtar!


Har sprungit nästan 6km och det va jättesk...

img_8009 (MMS)

Har sprungit nästan 6km och det va jätteskönt! Dessutom sprang jag nästan 5km igår.. Jag tror nog att jag ska köra 4km till ikväll så har jag sprungit en mil idag. Under morgonen har jag även hunnit städa hela mitt rum plus pluggat lite samhälle till mitt prov imorgon.. Helgen har varit jätteskön och snart är det påsklov! Dessutom får vi inte glömma att jag får min iPad på onsdag, woho, ska bli så kul! Ha en bra söndag!


Först har jag på något sätt lyckats få ett...

img_1794 (MMS)

Först har jag på något sätt lyckats få ett hål i fingret som typ gör jätteont, sen börjat det ösregna precis när jag ska till bussen så jag får springa.. Sen är bussen sen och när den väl kommer kör den i typ 5km/h och jag får smått panik. Sen ser jag hyr tåget kommer in på stationen och hinner PRECIS med.. Och det va verkligen precis för dom stängde dörrarna nästan på mig.. Vilken dag hittills, nu är jag på väg till skolan för tre lektioner och sen hem igen.. Älska livet!