Min lycka går inte att beskriva just nu..Jag fick godkänt på kemi-kursprovet och är så himla glad! Och det är sjutton inte alls lätt att få godkänt på kemi-kursprov, tro mig. Det var jättejobbigt och jag hade pluggat i en månad. Tur som det var så var det värt det. Hade jag inte fått godkänt vet jag inte vad jag hade gjort.. LYCKA!!!

Alla hjärtans dag idag och det "firades" såklart i skolan. Det var gratis gelehjärtan och läsk i caféterian. Dessutom spelade det band och folk sjöng kärlekslåtar live i caféterian. Super! Fast ändå kändes det på något sett inte som alla hjärtans dag. Don´t know why. Egentligen är det väl ingen stor grej, men jag gillar det ändå!

Vi fick sluta direkt efter att vi hade fått våra kemikursprov och det var klockan två. Då blev jag ännu mer glad och åkte sedan hem med David Evelina och Danyar på tåget. Jag gick även till Ica sen och köpte två små presenter till syster och mamma. Som jag skrev förut så fick jag massa fina saker från Barcelona av mamma, så det är dom helt klart värda.

Nu ska jag njuta ännu mer av att jag är så JÄTTEGLAD just nu!

HA EN DUNDERBRA ALLA HJÄRTANS DAG!

Kommentarer


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback