SNOWDAYDe flesta i skolan idag stannade hemma, men i min klass var alla utom en där? Haha!

Jag fick i alla fall skjuts av Evelina imorse, vilket var toppen! Hade nog aldrig kommit fram till skolan annars. Det var helt kaos på vägen..

När vi kom dit var det helt tomt i skolan, men sen började det komma fler och fler. Tjugo över åtta så började vi med läsförståelseprov i spanska. Den delen var faktiskt svår! Hade jag inte trott innan. Sen efter det var det hörförståelse, den gick nog bättre. Tror jag!

Sen rullade lektionerna på som vanligt, svenska, idrott och samhälle. På idrotten hade vi styrka teori och Ellen somnade, bevis finns på FB;=)

Efter skolan så började jag Ellen David och Evelina gå till Sollentuna station. Det tog kanske en kvart, men det var iskallt ute! Inga bussar gick, så vad skulle vi göra..

Väl framme vid Sollentuna station så sa vi hej då till Ellen och gick mot tåget. Som tur är var det tåget EN OCH EN HALVTIMME FÖRSENAT!! Så vi kom precis till det och fick vänta i typ fem minuter.

När jag var framme i Väsby fick jag vänta på bussen i en halvtimme..Då var jag typ en levande snöhög och halvt förfrusen.

Åkte i alla fall bussen, som stannade på tre ställen, till mammas jobb. Där åt jag kakor och drack cola. Haha toppen!

Sen gick hon och jag till Thairestaurangen för att beställa hämtamat därifrån. Tog något med red curry, supergott! Vi gick även till Ica, där vi hyrde världens tråkigaste film, köpte Ben and Jerrys, köpte godis och läsk.

Sedan började vi traska hemmåt och då var jag så sugen på att bara slänga mig i en snöhög, kände verkligen att mina ben inte orkade mer. Men det gick tillslut!

Under kvällen har hon och jag ätit, jag har fått tre presenter som hon köpte i Barcelona(TACK!!) och sett den tråkiga filmen.

Nu ska jag snart lägga upp bilder på det jag fick! Jag fick en sak jag aldrig trodde jag skulle få, för mamma sa att hon inte hittade den butiken, men jag blev SÅÅÅÅ glad!

Ha en underbar fredagskväll!

Kommentarer


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback