Så var det inte alls..


Förra årets Rommeresa..

Skolan var inte sådär jätterolig: matte 2h, kemi 1h, idrott 1h, svenska 1h och tillslut spanska 1h. Vi visade även upp vår hemska komedi också. Usch, jag gick utanför, kunde bara inte stanna kvar och se mig själv skämma ut mig. Nej tack!

Efter skolan åker jag med Rudy och David till Väsby. Sen bestämde vi oss för att gå till Väsby skolan och titta om Mats var där för att hämta våra biobiljetter som han är skyldig oss.. Han var inte där, men vi mötte Öberg, Maggie och Folke. Maggie stog vi och pratade litegrann och det slutade med att vi fick varsin bok från hennes bibliotek, hon är nu bibliotikarie tydligen. Trevligt, trevligt! Jag fick en bok av Mia Thörnblom, du äger tror jag den hette. Lite komiskt eftersom jag faktiskt har väldigt dåligt självförtroende, tyvärr..

Väl därifrån så gick vi till centrum där Rudy köpte glass och så gick vi där en stund innan jag började gå mot bussen. Hade helt glömt bort att jag skulle laga middag, men aja, mamma hann göra det i alla fall. Kom hem för kanske en halvtimme sen. Var tvungen att vänta på bussen och den var supernära att hamna i diket också, great!

Jag och syster stannar här tills imorgon istället eftersom pappa skulle bort. Lika bra och skönt. Då kan jag packa i lugn och ro nu..

Så nu ska jag nog titta runt lite här på internet och sen plugga lite kemi.

Fick min IG-varning idag också, fattar fortfarande inte riktigt hur sjutton det kan hända mig. Det komiska är att man knappt ser att det står till mig på brevet. Hade lika gärna kunnat stått Greta Hansson eller vad som helst.. Aja jag SKA klara kursprovet och jag verkligen hoppas det också. Har pluggat som aldrig förr nu och jag vet inte vad jag gör om jag misslyckas..


Kommentarer
Postat av: Mr. Teddybjörn

*Bibliotek

*Bibliotikarie

2011-01-27 @ 19:54:58
Postat av: Danyar

Bilbliotek

*BibliotekarieSvårt ord det där...

2011-01-28 @ 21:47:09


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback