Fettisdagen


Min semla för två år sedan, haha!

Det fanns självklart inga semlor kvar när mamma var iväg för att köpa, så det fick bli en semeltårta. Vilket jag tyckte var mycket godare!

Annars har jag inte gjort så mycket. Försökte spela in en videoblogg, men gav upp.. Kan skriva lite här om dagen i korthet istället.

Skoldagen var kort och skön. Började med två timmars musik, vi spelade i band/grupper och vi ägde, haha! Men det gick superbra, jag spelade elgitarr och så ska vi framföra låten för alla andra i klassen sen.

Efter det var det ett superjobbigt matteprov som jag absolut inte längtat efter. Det var svårt, även fast massa i klassen sa att det var enkelt. Och ni som aldrig tror mig, jag hade pluggat mycket!

Min sista lektion var mentorstid och då hade en i klassen bakat kärleksmums, så vi fick två stycken sånna var och sen gjorde vi även egan semlor hela klassen tillsammans! Men massa mandelmassa, såklart. Slutade efter det och då var klockan bara tolv, så det var skönt!

Imorgon är det också en kort dag, dock är den lite jobbigare, med jobbiga lektioner. Två timmars engelska, vilket är jättetråkigt och jag hoppas verkligen jag slipper diagnosen som alla andra gjorde när jag var iväg till Grönan. För jag kommer helt enkelt inte orka ett prov.. Slutar i alla fall ett imorgon också, det är skönt!

Nu ska jag ta ett snabbt bad och sen bada och försöka hinna plugga lite samhälle också.

GO´NATT!

Kommentarer
Postat av: Becca

trillar in och lämnar ett litet spår.. :)

allt bra med dej? :D

2011-03-09 @ 14:15:46
URL: http://myranstankar.blogg.se/


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback