Inspelning av Riksgäldens reklamfilm


Jag hade en jätterolig dag igår! Så synd att tiden går så snabbt när man har roligt och att det bara var en dag vi spelade in. Det blev en del väntan, men det var roligt i alla fall.

I fredagskväll hade jag svårt att somna och somnade inte förens ett någon gång. Det var väldigt jobbigt! Var övertrött helt enkelt.

Behövde gå upp klockan sex, vilket också var väldigt segt. Som tur var hade mamma sagt att hon skulle skjutsa mig in. Så jag fixade allting och så satt vi oss i bilen mot Nacka. Jag skulle vara där 7.30.

När vi väl var framme efter att ha kört lite fel och så, insåg jag att jag hade varit där innan för inspelning Av SIng Along. En VÄLDIGT stor och häftig studio!

Vi var kanske 30 stycken statister så jag satte mig vid ett bord med några i min ålder, plus en av deras mamma, åt frukost och väntade på att någon skulle hända. Det var väldigt trevligt, vi pratade massor!

Sen kom killen från produktionsbolaget och ropade på mig och sa att jag skulle in i sminket. Blev ganska nervös då. Men det var lungt!

Jag fick först gå in och testa ut nittiotalskläder. Fick en knallrosa tröja och STORA jeans plus ganska fula skor.. Men det var stilisterna som valde ut åt mig/oss.

Efter det blev jag inropad i sminket. Blev verkligen jättefint och det kändes så jobbigt att tvätta bort det på kvällen sen, haha! Samma kille som sminkade mig fixade även håret. Fick höra att jag hade så fint och tjockt hår och han gjorde inte så mycket med håret. Bara hårspray och ett hårspänne, eftersom det var så tjockt enligt honom själv. Under tiden jag satt där inne satt även en av huvudpersonerna där inne och det kändes också häftigt! Så hon frågade mig lite och så, jättekul!

Sen fick jag gå ut till alla andra igen och då började folk undra om jag hade en stor roll eller något, själv visste jag ingenting och svarade att jag tror jag "bara" ska sitta i publiken som alla andra.

Jag satt där och pratade med tjejerna igen medans flera andra också blev fixade.

Tillslut var det äntligen dags att spela in och jag blev uppropad först, haha, kändes verkligen häftigt! Det visade sig även att jag fick gå in först och välja plats och allt sånt.

Jag satte mig precis bakom huvudrollerna och hade två kameror precis framför mig samt.

Vi spelade in i kanske två timmar innan det blev lunchrast. Fick jättegod kyckling och ungspotatis!

Sen efter det så in för att spela in på samma platser, men en annan version av själv reklafilmen.

Så fortsatte det så tills kvällen. Skulle då fått skjuts hem med två av tjejerna, men dom fick ändrade planer så jag fick åka buss/tunnelbana/pendeltåg/buss.

Innan vi åkte sen blev vi uppropade för att få våra pengar/lön. Blev superglad över pengarna, min högsta statistlön någonsin.. Man tjänar faktiskt riktigt bra!

När jag väl var hemma hann jag busa lite med småkusinerna innan dem skulle hem.

Sen somnade jag gott, kan jag säga! Efter en sååå rolig dag med inspelning och många nya människor man träffat, alltid lika roligt!

Kommentarer
Postat av: a

kan du inte säga hur mycket du fick? snälla undrar jättemycketkanske kan svara i ett inlägg :)

2011-03-06 @ 17:14:14
Postat av: Johanna

Nice, jag bor i Nacka! :D :D

2011-03-08 @ 21:45:08
URL: http://johannathatsme.blogg.se/


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback