Nu ska det bli ändring

Jag känner mig själv så mycket starkare än vad jag var förut. Den där blyga Denise som knappt vågade säga vad hon tyckte och bara höll med alla andra.. Det är som borta nu, visst jag är fortfarande blyg men det är mest till dom som faktiskt har påpekat det under den jobbiga tiden. För det är riktigt jobbigt att inte våga säga vad man tycker och inte ha något att säga.

Förut var det mest personer som jag kände väldigt bra som jag verkligen var mig själv mot, den jag vill vara och faktiskt är. För tro det eller ej men nu kan jag till och med säga att jag är så stolt över att jag faktiskt kom in på natu och att jag lyckats få vara med i reklamfilmen och det här. Det har gjort mitt självförtroende såå otroligt mycket starkare/bättre!

Fast ibland kan jag ändå känna ibland att jag skulle vilja prata ännu fler och få ännu lättare att träffa nya människor, men på senaste tiden under dessa tvinspelningar har jag lärt känna flera stycken i min ålder som alla gillar att vara statister och så. Det känns som att jag har vart med dom i år, när vi träffades för kanske en timme sedan.

Som i går på min gruppintervju, vi i gruppen började direkt prata om allt möjligt occh jag hade så lätt för att bara berätta massor och delta i samtalet precis hela tiden med nya saker och allt sånt.

Men man kan bara inte kräva för mycket av mig, då blir det bara värre. För tro mig sånt har jag varit med om..

Så nu kan jag istället ägna mig åt att vara glad och bry mig om min vänner, för det är det som är viktigt för mig.

Det här inlägget som egentligen skulle handla om att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men aja, jag behöver skriva av mig, som ni kanske märker..


Kommentarer


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback