Reklamfilm here I come!Jag är nog gladare än gladast just nu! Det här var verkligen bästa sättet att bli väckt på. Dom från reklamfilmen jag provfilmade för ringde upp mig och sa att jag tyvärr inte passade till den stora rollen, men att dom gillade mig så mycket så jag ska få vara med i alla fall!! Så nu kommer jag vara med i reklamfilm för Riksgälden i två år.

Inspelningen igår med SVT var också jättekul. Det kommer på SVT i april så jag får hålla utkik. Vi fick spela biobesökare och tittade på en JÄTTEKONSTIG film under tiden dom spelade in. Har nog aldrig garvat så mycket så jaa det syns nog i klippet jag är med i också! Fick dessutom två repliker, Hej och Hejdå så haha jaa. Men det gick bra och träffade ännu fler trevliga människor.

Dessutom har jag även fått reda på att jag ska på provfilmning för en reklamfilm för MTV på fredag. Jag fick ta med mig en kompis också, så Simona följer med också.

Så sen på lördag är det inspelning HELA dagen i Nacka. Kommer behöva åka hemifrån supertidigt på morgonen, men jag är så otroligt glad i alla fall!

Känns som att allt bara är för bra för att vara sant just nu! Jag är redan nervös och typ hoppar av glädje!


Kommentarer
Postat av: MrOskar

Du får vara med på många inspelningar :)

2011-03-03 @ 09:58:16
URL: http://mroskarofsweden.soclog.se


KOMMENTERA HÄR:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback